Hotel Alexandros

hotel alexandros
hotel alexandros
hotel alexandros
hotel alexandros
hotel alexandros
hotel alexandros
hotel alexandros

Το ξενοδοχείο στη Σίφνο Αλέξανδρος βρίσκεται στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου, μόλις 150 μέτρα από την καλύτερη αμμώδη παραλία του νησιού και αποτελεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σίφνο.

Είναι οικογενειακή επιχείρηση και βγάζει και προς τα έξω αυτό το συναίσθημα της οικογενειακής και φιλικής ατμόσφαιρας, που σας κάνει να χαλαρώσετε και να διώξει τις όποιες έννοιες σας προσφέροντας την καλύτερη διαμονή στη Σίφνο.

Το συγκρότημα αποτελείται από 50 περίπου δωμάτια χτισμένα σε διάφορα επίπεδα και διάσπαρτα σε 6 κτήρια, δίνοντας έτσι την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ένα μικρό Κυκλαδίτικο χωριό με παραδοσιακά μπαλκόνια και βεράντες και το μπλε-άσπρο του Αιγαίου.

Στον υπέροχο χώρο τις πισίνας μας μπορείτε να απολαύσετε κάποια κρύα πιάτα, σαλάτες, δικά μας γλυκά, τον καφέ ή και το ποτό σας.Το πρωινό μας θα σας μείνει αξέχαστο. Σερβίρεται σε μπουφέ στην βεράντα της ρεσεψιόν με την καλύτερη θέα του Πλατύ Γιαλού, με τοπικές λιχουδιές, φρούτα εποχής, εύγευστα παραδοσιακά αρτοποιήματα και πολλά ακόμη.

Το λιμάνι οι Καμάρες βρίσκεται στα 15 χιλιόμετρα ενώ η Απολλωνία η πρωτεύουσα της Σίφνου απέχει 8 χιλιόμετρα από τον Πλατύ Γιαλό.

Διεύθυνση: 
Πλατυς Γιαλός
Τηλέφωνο: 
2284071300
Mail: 
bookings@hotelalexandros.gr