Νέα υπηρεσία της British Airways για Κώ

Η British Airways εγκαινιάζει μια νέα διαδρομή προς το νησί της Κω από το Gatwick του Λονδίνου.

Οι νέες πτήσεις θα λειτουργούν την Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο από τις 15 Μαΐου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019.

Ο Adam Carson, Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways για το Gatwick, δήλωσε:

"Η Ελλάδα είναι απίστευτα δημοφιλής στους πελάτες μας, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε μια ακόμα διαδρομή στο αναπτυσσόμενο δίκτυο μας, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ακόμα περισσότερη επιλογή προορισμών σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το Gatwick πετάμε σε περισσότερους από 50 κοντινούς προορισμούς και 70 μακρυνούς προορισμούς και το ευρύτερο δίκτυο συνεχίζει να επεκτείνεται, προσθέτοντας νέες διαδρομές που απευθύνονται τόσο σε πελάτες αναψυχής όσο και σε επιχειρήσεις ".

Φέτος, η British Airways ξεκίνησε το πρώτο πλήρως ανανεωμένο αεροσκάφος Boeing 777 με ολοκαίνουργια καθίσματα World Traveler Plus και World Traveler σε νέες καμπίνες, οι οποίες θα λειτουργούν αποκλειστικά σε μακρινές διαδρομές από το Gatwick.

Η αεροπορική εταιρεία αυξάνει επίσης τον αριθμό των πτήσεων που εκτελεί δρομολόγια από το Gatwick σε άλλους προορισμούς διακοπών της πόλης αυτό το χειμώνα, με περισσότερες πτήσεις προς Πάλμα, Τορίνο, Γενεύη, Λανθαρότε και Μάλαγα και νέα υπηρεσία στην Κολωνία αρχίζοντας από τις 16 Νοεμβρίου.

Αυτές οι νέες διαδρομές έρχονται, καθώς η British Airways εφαρμόζει ένα πενταετές επενδυτικό σχέδιο ύψους
£4.5 δισεκατομμυρίων, με καμπίνες premium και με περισσότερες επιλογές και έμφαση ποιότητα για όλους τους πελάτες της

Η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί σε 11 προορισμούς στην Ελλάδα. Την Αθήνα, τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τη Σκιάθο, τη Θεσσαλονίκη, τη Ζάκυνθο, τη Μύκονο, την Κεφαλονιά, την Καλαμάτα, την Κρήτη και την Κέρκυρα. Οι πτήσεις της Κω θα εξυπηρετηθούν από ένα μείγμα αεροσκαφών A319 και A320 από το νότιο τερματικό σταθμό του Gatwick.

 

Πηγή: http://www.aviationtribune.com